17 de marzo de 2014

FestAmpa

El proper dia 6 d’abril se celebrarà la 5a edició de la Trobada Familiar de l’Escola Cristiana, que tindrà lloc a l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi de Barcelona.
La jornada s’iniciarà amb la celebració de l’eucaristia que ens aplegarà entorn la taula de Jesús i que presidirà Mons. Lluís Martínez Sistach, Cardenal Arquebisbe de Barcelona. Hi seguirà un espai de treball sobre les bones pràctiques de les AMPAs, que abordarà: Dinamització de l’Assemblea, a càrrec de l’AMPA de Nostra Senyora de Lourdes de Barcelona; Voluntariat en Família, a càrrec de l’AMPA de l’escola Pare Manyanet de Barcelona, i Bones pràctiques de comunicació, a càrrec de l’AMPA dels Maristes Champagnat de Badalona.
Tot seguit tindrà lloc la conferència Educar amb bon humor, a càrrec de Carles Capdevila, a la qual seguirà l’actuació musical del grup Tons i Sons, participant del programa Oh happy day! de Televisió de Catalunya. Hi han confirmat l’assistència l’Hble. Sra. Irene Rigau, consellera del Departament d’ensenyament; el Sr. Miquel Garcia, director general de Centres Concertats i Centres Privats, i la Sra. Dolors Gordi, secretària de família del Departament de Benestar Social i Família. Un seguit d’activitats infantils (les Bruixes de Burriac i d’altres tallers) amenitzaran l’acte per als infants i joves. La jornada finalitzarà amb un dinar a peu dret.
A més de ser una trobada de tota la comunitat educativa, la CCAPAC vol donar visibilitat a aquesta institució que aplega els pares i mares de més de 256.000 alumnes de Catalunya i fer palesa la confiança en el sistema educatiu de Catalunya i la seva ferma voluntat i desig de maldar per una bona convivència en els centres. Animeu, doncs, les vostres juntes i els pares i mares a participar-hi.
Ja es poden fer les inscripcions a través de l’enllaç, que també és disponible a la web de la CCAPAC



No hay comentarios:

Publicar un comentario