17 de diciembre de 2015

ACTUACIONS DE L'AMPA ALS MESOS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

1. Hem treballat per tenir a punt l’Anuari que es lliurarà aquest desembre. Per uns problemes logístics, els guanyadors de les categories d’Infantil i Primària no sortiran en aquest número, sinó al següent, que intentarem lliurar a final de curs.

2. Reunions amb vocals per valorar la castanyada i preparar aquestes jornades nadalenques, on continuarem ajudant amb el muntatge dels pessebres, amb la compra dels regals del Tió, de caramels pels mateixos, pels cràckers i pels Reis d’Orient, i de material per alguns festivals. Gràcies, com sempre a les mares i pares que col·laboren perquè tot això sigui possible (a les xarxes socials teniu fotografies i més informació)

3. Reunió amb la Cap d’Estudis de Primària amb motiu del Nadal a l’Escola.

4. Participació en el Consell Escolar, on vam expressar la nostra opinió envers la porta d’entrada, les llicències digitals o l’horari reduït l’última jornada de classe a l’hivern i a l’estiu.


5. Participació en les Reunions de Junta de la FAPAMAC (Federació d’AMPAS Maristes), que han tingut com temes principals el reciclatge de llibres i la realització de la Trobada anual d’AMPAS.




No hay comentarios:

Publicar un comentario